Rendezvényszervezés

Slide Two
Slide Two - m
Slide Two - m
Slide Two - m
previous arrow
next arrow

Saját szervezésben büszkék vagyunk, hogy 2009-ben és 2010-ben az Experidence Táncegyüttes pécsi, szekszárdi fellépései a mi nevünkhöz  kötődik, de számos könyvbemutatót, író-olvasó találkozót is szerveztünk.

Külső megbízásban: számos egyetemi konferenciát bonyolítottunk, amelyek közül kiemelkedik a PTE 650 nyitónap rendezvényének szervezése 10 000 vendéggel, továbbá jól sikerült orvos-kongresszusok, esküvők megszervezését is magunkénak tudhatunk, valamint kreatív alkotóműhelyünkben kézműves foglalkozásokat is tartunk kicsiknek és nagyobbaknak. (www.jovoajelenben.hu)

Mandulavirág - rendezvényszervezés, dekoráció

A Virágmandula Kft. 2009 őszén alakult azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a minőségikultúra és oktatás létrehozója, közvetítője, támogatója legyen. Határozott szándékunk az olvasás népszerűsítése, a tudományos eredmények könyv formában való megjelentetése, külföldi sikerkönyvek magyarországi kiadása. Ezért két könyvkiadót is létrehoztunk: a Kronosz Kiadót és Institutio önyvkiadót. Vállalkozásunk – jogelődjével együtt – 2002 szeptembere óta négy tevékenységi körben nyújt szolgáltatásokat:

Simon Gabriella

rendezvényszervezés

Telefon: +36 30 557 4547
Mail: simon.gabriella@mandulavirag.hu

kapcsolat
+36 72 215 781

7624 Pécs Kóczián Sándor u. 1