Főoldal

WEBSHOP ADMINISZTRÁCIÓ:

A könyvek kereséséhez használja a keresőmezőt!

Kiemelt ajánlataink

Digitalpaper

Az új évezred új kihívásokat jelent az oktatásban, a kultúrában, a művelődésben, a társas kapcsolatokban, a telekommunikációban és az élet valamennyi területén. Az olvasás is átalakul szokásaiban és eszközeiben egyaránt. Bár a hagyományos könyv, s így a Guttenberg-galaxis még reméljük nagyon sokáig az emberiség társa és támasza lesz, de kivédhetetlenül egyre nagyobb szerepet kap és egyre inkább elterjed a digitális, másnéven elektronikus könyv, és a számítógépen kívül a különböző ilyen formájú könyvek olvasására alkalmas e-book olvasók.

Cégünk – a hagyományos könyvek gondozásán kívül és mellett – az elektronikus könyvek létrehozását, és forgalmazását is célul tűzte ki.

     Kiadónk lehetőséget kínál publikációk (cikkek, tanulmányok, könyvek, szakdolgozatok, szigorlati felkészítő anyagok, PhD-dolgozatok stb.) elektronikus formában való megjelentetésére. ISBN-számmal látjuk el a kiadványokat, s teljesítjük az ennél a formánál is meglévő kötelespéldány szolgáltatási-kötelezettséget. Így a mű teljes értékű publikációnak számít, bekerülhet a publikációs listába, hivatkozható, továbbá megspórolható a nyomdai kivitelezés teljes költsége.

     Az e-book letöltés után számítógépen és e-book olvasón lesz olvasható. A letöltött állomány fejlett másolásvédelemmel rendelkezik, a nyomtathatóság lehetősége (pdf formátumnál) opcionális.

     Háromféle elektronikus formátumot ajánlunk: pdf, epub és prc. Két utóbbi formátumot azonban csak szöveges anyagot tartalmazó anyagoknál javasoljuk.

E-book könyveink

kapcsolat
+36 72 215 781

7624 Pécs Kóczián Sándor u. 1